Tjingo

Tjingo vakanties

Reisorganisatie Tjingo is een reisorganisatie dat is opgericht in het jaar 2005. Het bedrijf werd in dit jaar opgericht onder de naam 'Vakantiekaart'. In het jaar 2009 besloot de reisorganisatie om door te gaan onder de naam: Tjingo. Inmiddels bestaat het bedrijf uit ruim vijftien medewerkers, die met plezier klaar staan om je te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Via de reisorganisatie kunnen vakantievierders gebruikmaken van de laagste-prijsgarantie. Hierdoor zijn de vakantievierders ervan verzekerd dat ze goedkoop en voordelig op reis kunnen gaan. 

De voordelige prijzen en de geweldige service van de reisorganisatie is natuurlijk niemand onbekend gebleven. Inmiddels heeft Tjingo al vier keer de Zoover-award gewonnen voor het beste online reisbureau. 

Reizen met Tjingo reizen 

Tjingo is een online reisorganisatie die het belangrijk vindt om de beste prijzen te bieden aan de vakantievierders. Met deze reden in het achterhoofd heeft de reisorganisatie een speciale 'matsgarantie' in het leven geroepen. Deze garantie houdt in dat wanneer je de vakantie elders goedkoper vindt, je het verschil terug ontvangt van Tjingo. Op deze manier kan de reisorganisatie de scherpste prijzen garanderen aan de vakantievierders. 

De vakanties van Tjingo worden aangeboden met een enorm aanbod aan wereldwijde bestemmingen. Kies voor een geweldig avontuur in Panama of in Zwitserland, het maakt niet uit waar je heen wilt, bij Tjingo kun je de wereld over reizen. Wanneer je op zoek bent naar een leuke vakantie via Tjingo, dan kun je gebruikmaken van een aantal leuke opties: 

 • All inclusive vakanties
  Wil je tijdens je vakantie even helemaal nergens aan denken en wil je genieten van een vakantie boordevol faciliteiten? Dan ben je bij Tjingo aan het juiste adres. De reisaanbieder biedt namelijk de leukste all inclusieve vakanties aan in de zonnigste resorts. Als je op zoek bent naar een vakantie met zon, zee en zwembad en boordevol eten en drinken, dan heeft Tjingo een aantal leuke opties. De reisorganisatie biedt onder andere all inclusive vakanties aan in Griekenland, Turkije, Egypte en TunesiĆ« en de Canarische Eilanden. Wil je liever een stukje verder weg? Dan kun je ook genieten van een all inclusive vakantie in Thailand, de Malediven, de Nederlandse Antillen, de Verenigde Arabische Emeritaten of de Dominicaanse Republiek. Dit zijn enkel een aantal voorbeelden van de landen waarin Tjingo all inclusive arrangementen aanbiedt. De bestemmingen met een all inclusive concept zijn namelijk immens via de reisorganisatie. 

 • Adults only vakanties 
  Wil je genieten van een vakantie in volle rust? Dan kan een Adults Only vakantie een echte oplossing zijn. In dit geval zijn er geen kinderen en jongeren onder de achttien toegestaan op de bestemming. Op deze manier ben je verzekerd van alle rust tijdens je verblijf. De reisaanbieder Tjingo biedt de reizigers ook een zeer divers aanbod aan in adults only vakanties. Het maakt niet uit of je hiervan wilt genieten in Gambia, Jamaica of in Bulgarije, de mogelijkheden zijn immens. 

 • Last minute vakanties
  De prijzen bij Tjingo zijn natuurlijk al erg scherp, toch vindt de reisaanbieder dat het soms nog voordeliger moet kunnen. De reisaanbieder biedt namelijk ook erg voordelige en aantrekkelijke last minute reizen aan. Deze last minute reizen zijn voorzien van een leuke korting en worden aangeboden met wereldwijde bestemmingen. Hierdoor kun je landen zoals Gambia of Kenia ineens voor een erg scherpe prijs bezoeken. 

 • Vijf sterren vakanties 
  Wil je genieten van een vakantie vol luxe? Bij Tjingo helpen ze je hier graag mee. Op een speciaal samengestelde pagina kun je de meest luxe bestemmingen bekijken. De bestemmingen en de accommodaties zijn ingericht op een echt vijf sterren verblijf. Hierdoor weet je zeker dat je tijdens je verblijf kunt genieten van alle luxe die jij wenst. 

De bestemmingen van Tjingo

Wanneer je kiest voor een vakantie via Tjingo, dan kun je kiezen uit een enorm aanbod aan landen en bestemmingen. De bestemmingen van Tjingo zijn wereldwijd en in elk werelddeel te vinden. Het maakt niet uit of je naar Seychellen, Qatar, IJsland, Costa Rica of naar Slovenie wilt, bij Tjingo zijn er voldoende mogelijkheden voor een goedkope en onvergetelijke reis. 

De reizen van Tjingo zijn samengesteld door een team van reisspecialisten. De accommodaties en de bestemmingen zijn allen gecheckt en getest, waardoor je verzekerd bent van de leukste reizen tegen de beste prijzen. 


Tjingo Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Tjingo.

Bezoek Tjingo

Schrijf een review