Vakantiepark Hellendoorn

Wordt het weer eens tijd om samen met je gezin, familie of vrienden een vakantiepark te bezoeken? Dan ben je bij vakantiepark Hellendoorn te Overijssel op het juiste adres. Dit vakantiepark is reuze gezellig en ideal voor jonge gezinnen, fietsers, wandelaars en natuurgenieters.

Je zult merken dat het vakantiepark in een veelzijdige omgeving ligt vol cultuur en natuur aan de voet van Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Dit park ligt namelijk tussen Hellendoorn en Holten en behoort tot een van de grootst aaneengesloten droge heidegebieden van Europa.

Je treft hier een unieke combinatie van het Twents Reggedal aan de ene kant en De Sallandse Heuvelrug aan de andere kant. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een dynamisch landschap vol ongekende mogelijkheden waar niet alleen natuurliefhebbers terecht kunnen, maar ook recreanten en buitensporters.

Een accommodatie boeken

Het meest verstandige is dat je je verblijf op dit gezellige vakantiepark ruim van te voren boekt. Het boekingsproces is vrij eenvoudig en kan via de website van dit vakantiepark. In het menu op de startpagina van de site kun je op het tabje ‘zoek en boek’ klikken om een accommodatie te boeken.

Na op dit tabje geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je de accommodatie kunt invullen die je voorkeur heeft, het aantal gasten en je verblijfsperiode. De bungalows van dit vakantiepark zijn voornamelijk bestemd voor groepen van 6 of minder personen.

Je kunt verder je opdracht verder specifiseren door aan te geven of de accommodatie geschikt moet zijn voor senioren en of minder validen. Daarnaast kun je ook aangeven of je bungalow aan het water moet zijn of juist in de buurt van een speeltuin. Aan de hand van je opgegeven voorkeuren krijg je binnen enkele seconden een overzicht te zien. In dit overzicht zie je de beschikbare accommodaties, waar deze zich bevinden, vanafprijzen en de verblijfsperiode. In het overzicht zie je ook van alle accommodaties een foto.

Ben je een interessante accommodatie tegengekomen, dan kun je klikken op het tabje ‘bekijken’. Je krijgt dan meer informatie over de bungalow te zien en je kunt ook meer foto’s bekijken. Hier heb je ook de mogelijkheid om je verblijfsperiode aan te passen. Ben je tevreden met de accommodatie en de vraagprijs, dan kun je op het tabje ‘boeken’ klikken.

Betalingen kun je verrichten met een creditcard, via iDeal, Sofort banking, giropay, bankcontact en Belfius Direct net. De meeste accommodaties hebben een eigen parkeerplek, wasmachine, wasdroger, vaatafwasser en gratis WiFi. Na je boeking geplaatst te hebben is het dus afwachten tot de dag nadert dat je een bezoekje kunt brengen aan dit gezellige vakantiepark.

Beschikbare faciliteiten

Bij het boeken van je accommodatie bij vakantiepark Hellendoorn is het natuurlijk ook interessant om te weten welke faciliteiten beschikbaar zijn. De zwemliefhebbers kunnen allereerst genieten van het verwarmd overdekt zwembad dat dit vakantiepark ter beschikking heeft. Naast het bad voor volwassenen is er ook een kleuterbad. Dus ook als het weer aan de koele of koude kant is kun je gerust enkele banen trekken. Als gast kun je geheel gratis gebruik maken van het zwembad.

Ben je je dag begonnen met zwemmen en wordt het tijd om de buurt te verkennen, dan kun je gerust een fiets huren. Er zijn dames-, heren-, kinderfietsen en tandemfietsen te huur.

In de vakantieperiodes zorgt het recreatieteam van Hellendoorn ervoor dat kinderen tot 10 jaar kunnen meedoen aan kleinschalige anmiatie. Hebben de kinderen dit achter de rug, dan kunnen ze zich uitleven in de speelvijvers op het park. Midden tussen de bungalows zul je twee speelvijvers aantreffen met een maximale diepte van 75cm. Kinderen kunnen hier naar harte lust spelen. Lopen over de kazen, hangend aan de kabelbaan of lekker varen op het vlot. Gasten die een bungalow aan het water hebben kunnen ook nog van daaruit, in een terasstoel, toezicht houden op de kinderen. De kinderen kunnen zich ook uitleven in een van de beschikbare speeltuinen.

Ben je verder met een groepje collega’s, vrienden of kennissen op het park en hebben jullie een fietstocht achter de rug, dan kun je erna kiezen om te zwemmen met de groep of je kunt gebruik maken van de sauna faciliteiten van het park. De sauna biedt je de modelijkheid om bij te komen van alle drukte en te ontspannen. Via de receptie van het park kun je een plekje in de sauna reserveren.

Ben je verder koffie/thee, filterzakjes... of iets anders thuis vergeten? Geen nood! In het winkelhoekje van het park bij de receptie kun je gerust terecht voor alle vergeten boodschappen. Van koffie/thee tot koekjes, frisdrank en blikken soep. Hier zijn ook dagelijks verse broodjes en de krant te verkrijgen. Beschikt je bungalow over een open haard? Dan ben je hier ook terecht voor het kopen van de openhaardblokken.

Elke bungalow is verder voorzien van WiFi. Je kunt dus gerust je foto’s van de dag uploaden op Facebook of een van je andere sociale media accounts. Het netwerk van Hellendoorn is geheel geupgraded en elke bungalow is voorzien van een eigen draadloze router. Hierdoor ben je dus verzekerd van optimale ontvangst zowel in als buiten de bungalow. Het is tevens mogelijk om met meerdere apparaten tegelijk gebruik te maken van het netwerk. Dit alles wordt geheel gratis aangeboden door Vakantiepark Hellendoorn.

Contact gegevens

Heb je vragen over een boeking of wil je meer te weten komen over een aanbieding? Geen probleem, je kunt gerust contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)548-681616. De klantenservice medewerkers doen er alles aan om je bericht zo snel en correct als mogelijk te beantwoorden.

Al met al is vakantiepark Hellendoorn zeker de moeite waard en geschikt voor jong en oud. Je hebt te maken met een vakantiepark dat kindvriendelijk is en zich midden in de bossen bevindt. Je kunt zwemmen in een overdekt zwembad en niet alleen de kinderen komen daarbij aan hun trekken, maar ook de senioren. Ook als je trek heb in lekker eten is er een restaurant op het park beschikbaar waar je terecht kunt voor de heerlijkste gerechten.


Vakantiepark Hellendoorn Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vakantiepark Hellendoorn.

Bezoek Vakantiepark Hellendoorn

Schrijf een review