Villavibes

Villavibes voordelig boeken en vergelijken

Sinds 2002 is VillaVibes de specialist in de organisatie van de leukste groepsreizen en weekenden. Deze reizen worden georganiseerd voor hoger opgeleide singles en zijn een groot succes. Maar liefst 6000 vakantiegangers genieten jaarlijks van de georganiseerde singlereizen van Villavibes. De georganiseerde vakanties van VillaVibes variëren van wintersportvakanties, zeilvakanties in Griekenland tot aan feestweken in Ibiza. Tijdens de vakanties worden er voor de vakantiegangers vrijblijvende activiteiten georganiseerd zodat jullie als groep elkaar beter leren kennen. VillaVibes gelooft er namelijk in dat de mooiste vibes ontstaan door samen iets met elkaar te beleven. Door zich op een doelgroep te richten: hoger opgeleide, biedt de aanbieder de unieke ‘gelijkgestemde garantie’. Op deze manier is de kans namelijk een stuk groter dat je een klik deelt met elkaar.

Gegarandeerd met leuke reisgenoten op vakantie

VillaVibes vindt het belangrijk dat je met leuke reisgenoten op vakantie gaat. Je reisgenoten zijn namelijk een belangrijke sleutel in het vakantiegenot. Doordat de vakanties enkel beschikbaar zijn voor gelijkgestemde singles, weet je zeker dat je van een leuk reisgezelschap voorzien bent. De reisorganisatie heeft daarom ook een unieke gelijkgestemde garantie en houd daarmee rekening met 6 harde eisen:

 • Leeftijd garantie:
  In de meeste gevallen heb je de leukste tijd met mensen van je eigen leeftijd. De vakanties zijn daarom geselecteerd in een aantal leeftijdscategorieën. De reizen worden aangeboden voor de leeftijden tussen de 25 en 69 jaar. Door middel van het leeftijd beleid wil de aanbieder ervoor zorgen dat de leeftijd verschillen beperkt blijven en je hierdoor sneller een klik met elkaar zult hebben.

 • Opleiding garantie:
  Wanneer je op vakantie wilt met VillaVibes, dan moet je beschikken over een HBO-WO werk of denkniveau. Het is niet onbekend dat laagopgeleide en hoogopgeleide andere interesses hebben. Wanneer je gesprekken met elkaar deelt, dan is het fijn als je dezelfde interesses hebt. De aanbieder gaat uiteraard geen diploma’s controleren, maar kunnen bij twijfel wel meer informatie opvragen bij je. Heb je niet het gewenste opleidingsniveau, dan kun je alsnog contact opnemen met de reisaanbieder. Samen met jou wordt dan gekeken of er alsnog mogelijkheden zijn voor jou.

 • 50/50 man en vrouw garantie
  De aanbieder vindt het belangrijk dat de groepen verdeeld zijn over een eerlijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Je wilt niet als man met alleen maar twee andere mannen en 15 andere vrouwen op reis. In het begin is het leuk, al dat vrouwelijke schoon, maar na een paar dagen vind je de vrouwelijke sfeer ook wel saai worden. De aanbieder zorgt daarom voor een 50/50 verdeling tussen man en vrouw zodat de balans in de groep gebalanceerd is.
 • Grote groep garantie
  De aanbieder vindt het belangrijk om te zorgen voor een grote groep. De kans is daardoor groter dat je iemand vindt waarmee je een leuke klik hebt. De kans op gelijkgestemde neemt daarom alleen maar toe, wat je vakantie ten goede komt. Je hoeft tijdens je reis niet bang te zijn dat je verdwaalt in een groep. De reisaanbieder zal er altijd voor zorgen dat je goed opgenomen wordt in het gezelschap. De reisaanbieder is ervan overtuigd dat een grote groep extra veel mogelijkheden brengt. Wanneer je bijvoorbeeld op skivakantie gaat, dan heb je een grote kans dat er meerdere mensen op hetzelfde niveau als jou zitten.
 • Vertrekgarantie

VillaVibes vindt het belangrijk om een vertrekgarantie te bieden aan zijn gasten. Niets is namelijk zo vervelend als dat je vakantie uiteindelijk niet doorgaat. Je hebt jezelf weken of maanden verheugd op een reis en dan wil je uiteindelijk ook gaan. Toch kan het soms voorkomen dat een reis alsnog geannuleerd wordt. Dit komt bijvoorbeeld voor als de politieke situatie in een land wijzigt. Veiligheid gaat namelijk voor alles!

 • Kosteloos annuleren garantie
  VillaVibes vindt het belangrijk dat je nergens aan vast zit. Het kan namelijk voorkomen dat jij je vakantie vastlegt en je daarna smoorverliefd wordt. In dat geval past een singlereis niet meer bij jou. Gelukkig is VillaVibes erg flexibel als het gaat om annuleren. Bij het boeken van jouw vakantie betaal je de reserveringskosten van € 29,50 en een verplichte SGR-bijdrage van €5,-. Je kunt bij de reisaanbieder kosteloos annuleren tot 3 weken voor vertrek. Je hoeft hierbij geen reden door te geven. Annuleer je binnen drie weken voor vertrek, dan is het helaas niet kosteloos en dan zullen er andere annuleervoorwaarden gelden.

Met deze zes garanties wil VillaVibe ervoor zorgen dat je ultiem kan genieten van zowel de voorpret als de vakantie zelf. De reizen worden aangeboden in een breed scala aan bestemmingen. Hierdoor zit er van alles bij wat bij jouw vakantiewensen past. Wil je genieten van een weekend in Limburg of wil je een zeiltocht in Griekenland. Liever een wintersportvakantie in Oostenrijk of liever een festivalweekend op Texel. Met het brede aanbod aan bestemmingen zorgt VillaVibe ervoor dat er voor iedereen een ruime keuze is en er daardoor voor iedereen een droomvakantie in zit.


Villavibes Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Villavibes.

Bezoek Villavibes

Schrijf een review