Crusj

Wanneer je single bent is het soms erg lastig om een reispartner te vinden. Je wilt niet met het gezin van je vrienden mee op een kindervakantie en je andere vrienden kunnen geen vrij krijgen. Helemaal niet op vakantie gaan is natuurlijk ook niet de bedoeling. Toch denken niet veel mensen dan aan een single reis. Erg jammer, want een single reis is een superleuk alternatief voor een vakantie met je vaste vrienden.

Genieten van een single reis via Crusj

Een single reis kan dus de ideale oplossing zijn wanneer je alleenstaand bent. Wanneer je op zoek bent naar een single reis, dan ben je bij Crusj aan het juiste adres. De reisadviseurs van Crusj zorgen namelijk al meer dan 10 jaar ervoor dat singles de leukste vakanties beleven. Wanneer je kiest voor een vakantie van Crusj, dan kun je kiezen voor de meest bijzondere bestemmingen. Door deze bijzondere bestemmingen zal je ook direct een unieke vakantiebeleving ervaren. Je gaat samen met een groep op vakantie waarbij vooraf rekening wordt gehouden met de groepsgroottes. De groepen worden niet te groot samengesteld zodat de single een persoonlijke ervaring met elkaar kunnen delen tijdens de vakanties. De bestemmingen die samengesteld zijn door Crusj zijn allen bezorgd door de reisleiding zelf. Hierdoor weten de reisleiders de meest bijzondere locaties aan te bieden om jou een unieke ervaring te geven. Je bent dan misschien wel single, maar tijdens je reis sta je er zeker niet alleen voor. Tijdens de vakantie wordt er gebruik gemaakt van het motto: ‘meeting friends’. Doordat Crusj enkel met kleinschalige groepen reist, is het gemakkelijk om contact te maken met andere reisgenoten. Tijdens de leuke activiteiten, de etentjes en tijdens het reizen ben jij in de mogelijkheid om de groep steeds beter te leren kennen. Door deze manier van vakantie vieren zijn er al erg veel vriendschappen ontstaan. Je gaat als single in je eentje op vakantie en je keert terug met een leuke vrienden/kennissen groep, gezellig toch? Soms komt het zelfs ook nog weleens voor dat mensen met een nieuwe liefde terugkregen van vakantie. Natuurlijk is dat niet het doel van de reis, maar het kan altijd voorkomen dat jij de liefde van je leven tegenkomt tijdens de reis. Het is inmiddels bekend dat er door middel van de Crusj vakanties al enkele liefdesbaby’s zijn geboren.

De voordelen van reizen via Crusj

Wanneer je reist via Crusj, dan kan je ervan uitgaan dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Crusj is namelijk een samenwerking aangegaan met Trees for All. Dit houdt in de Crusj voor elke boeking, één boom doneert. Hierdoor wordt de Co2 uitstoot van jouw reis gedeeltelijk gecompenseerd. Vindt je één boom niet genoeg? Dan kan je gemakkelijk via Crusj nog meer bomen doneren om jouw Co2 uitstoot van de vakantie te compenseren. Een ander voordeel aan reizen met Crusj is de aangeboden reisleiding. De reisleiding is namelijk met veel zorg samengesteld zodat jij de perfecte singlevakantie zult hebben. De reisleiding heeft een goede kennis van de aangeboden bestemmingen en weten daardoor ook de mooiste plekjes in de omgeving aan te wijzen. De reisleiding heeft onlangs een beoordeling gekregen van maar liefst 9.4 punten, dit zegt genoeg toch? Daarnaast heeft Crusj al vier jaar op rij de publieksprijs gewonnen voor ‘Beste singlereis organisatie’. Daarmee kan je er dus zeker vanuit gaan dat de reisaanbieder er alles aan doet om jou een geweldige ervaring te bieden. De organisatie van Crusj werkt samen met Corendon vliegvakanties, waardoor professionaliteit verzekerd is.

De bestemmingen van Crusj reizen

Wanneer je een kijkje neemt op de website van Crusj dan kan je kiezen uit tientallen aangeboden reizen. De aangeboden reizen worden zowel aangeboden binnen Nederland als in het buitenland. Zo kan je al genieten van een single weekend in Ameland, maar ook van een 8-daagse zeilvakantie in Amorgos & Astipalia. Ga je liever de parelwitte stranden van Zanzibar ontdekken of fietsen en surfen in Bali? De vakanties die aangeboden worden via de reisorganisatie lopen erg uiteen, waardoor er altijd een vakantie is die past bij jouw wensen. Door het ruime aanbod is er ook vrijwel voor ieder budget een leuke reis te vinden.

Single reizen voor 60 plussers

Wanneer je als single van 60 jaar wilt reizen, dan heb je natuurlijk andere wensen dan een single van 25 jaar. Om dit goed op elkaar aan te laten sluiten heeft Crusj ook speciale vakanties voor 60-plussers. Samen met andere 60-plussers kan jij genieten van een mooie reis op de meest bijzondere bestemmingen. Zo kunnen de 60-plussers genieten van het prachtige Curaçao, maar ook van de Griekse cultuur op Zakynthos. Wanneer je jezelf als 60-plusser aanmeldt bij Crusj word je automatisch geplaatst in de 60-plussers groep. Hierdoor kom jij in een groep terecht met mensen van jouw eigen leeftijd. Tijdens de single reizen wordt er geen voorwaarde gesteld aan de maximumleeftijd van een persoon. Het is wel een vereiste dat je goed ter been bent, zodat je allemaal kan deelnemen aan de activiteiten. Doordat jullie allemaal in dezelfde leeftijdscategorie zitten, zal je al snel merken dat jullie ook vaak gelijke interesses delen. Waar iemand van 25 jaar graag wil bungeejumpen op vakantie, vind jouw groep het fijn om in de avond lekker te rusten met een glaasje wijn. De reisleiding houdt dus ook goed rekening met jullie leeftijd bij het plannen van leuke activiteiten. De singlereizen voor ouderen zijn ook op maat gemaakt zodat iedereen met elk budget zich welkom voelt tijdens de reis. Tijdens de reizen ben je in de gelegenheid om contact te maken met de andere reisgenoten zodat je nieuwe vriendschappen kan aangaan. Op deze manier heb je in de avond bijvoorbeeld altijd aanspraak en zit je niet in je eentje de avond door te brengen aan de bar. Wanneer je kiest voor een single reis via Crusj, dan ben je gegarandeerd van een onvergetelijke vakantie op een mooie, bijzondere plek en niet te vergeten een gezellig gezelschap tijdens je vakantie.


Crusj Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Crusj.

Bezoek Crusj

Schrijf een review