Erkemederstrand

Camping Erkemederstrand

Ben jij op zoek naar een vakantie aan het water met de nodige rust en ruimte? Dan ben je bij camping Erkemederstrand aan het juiste adres. De camping heeft namelijk een prachtige ligging aan het heldere water van de Nuldernauw. Dit water behoort samen met het Veluwe meer tot de randmeren. Tevens is het water aan camping Erkemederstrand het langste strand van heel Flevoland.

De faciliteiten van camping Erkemederstrand

Tijdens je verblijf bij camping Erkemederstrand kan je genieten van allerlei soorten faciliteiten die jouw vakantie positief beïnvloeden. Tijdens je verblijf kan je volop gebruik maken van animatie, sport en spel en andere faciliteiten waar we jou meer over gaan vertellen. We beginnen met de animatie van camping Erkemederstrand. In zowel het voor en hoogseizoen zorgt de camping voor een enthousiast animatieteam. Het animatieteam zorgt ervoor dat jouw gezin kan deelnemen aan allerlei fantastische activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luchtkastelenpark, boogschieten, schuimparty’s, waterschuifbanen en nog veel meer. Het gehele gezin zal vermaakt worden met de leukste activiteiten die op het moment georganiseerd worden tijdens uw verblijf. Langs het animatieteam kan het gehele gezin ook genieten van sport en spel op de camping. De camping biedt de volgende mogelijkheden aan qua sport en spel: een kinderboerderij, sportvelden en speeltuintjes, tafeltennis, een speelbos, midgetgolf en tafelvoetbal, een air trampoline, een spaceshuttle en in de buurt een mountainbikeparcours. Met al deze faciliteiten hoeven jij en je gezin je geen moment te vervelen tijdens je verblijf. Een andere faciliteit die we al eerder benoemde is het langste strand van Flevoland. De camping ligt namelijk aan het heldere water van Nuldernauw. Je kunt genieten van een heerlijke plons in het water of een heerlijke wandeling met de hond over het strand. Er is namelijk een speciaal ingericht hondenstrand waardoor jouw hond lekker kan uitrazen zonder een zonaanbidder in de weg te rennen. Het ‘normale’ strand is niet toegankelijk voor honden, waardoor de honden en de mensen elkaar niet in de weg zitten. Het zandstrand heeft een totale lengte van 3km en wisselt zichzelf af met zand en gras. Voor de rest heeft de camping een eigen jachthaven, sanitair en wasserette voorzieningen, een eigen parkwinkel en fietsverhuur.

De accommodaties van camping Erkemederstrand

Tijdens uw verblijf op de camping kan je gebruik maken van verschillende accommodatiemogelijkheden. De faciliteiten van de camping zijn beschikbaar bij alle accommodaties en in alle accommodaties zijn honden toegestaan.

 • Kampeerplaatsen

Wanneer je kiest voor een verblijf op één van de kampeerplaatsen, dan kan je kiezen uit verschillende kampeerplaatsen. Je kan kiezen uit een kampeerplaats aan het water, een binnendijkse kampeerplaats en een hond vriendelijke kampeerplaats. Bij deze laatstgenoemde is er een speciaal hondenlosloopveld aangelegd zodat de hond ook kan genieten van zijn vrijheid in de vakantie. Kom je met de camper? Dan is er een speciale campercamping.

 • Chalet Nulde

Chalet Nulde is de nieuwste aanwinst van de camping. Deze accommodaties zijn pas sinds 2022 beschikbaar en daarom in gehele nieuwstaat. De accommodatie is gebouwd voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en een zeer ruime veranda. De accommodatie staat 5 honden toe.

 • Marina Lodge

De Marina Lodge is een accommodatie die direct aan het water ligt. De accommodatie is geschikt voor 4 personen en beschikt over twee slaapkamers. De lodge is erg populair door het mooie uitzicht over het water en de bescheiden veranda waar je heerlijk kan genieten van de rust tijdens je vakantie. De accommodatie staat 5 honden toe.

 • Chalet Flevo
  De Chalet Flevo is een ruime luxe accommodatie waarin maximaal 6 personen kunnen verblijven. De accommodatie is voorzien van een geheel nieuwe moderne inrichting. Het chalet heeft alles om jou en je gezin een zorgeloze vakantie te bieden. Met de zeer ruime veranda kan je heerlijk genieten van je rust in de buitenlucht. De accommodatie staat 5 honden toe.

 • Safari Lodge
  Tijdens je verblijf op de camping kan je kiezen voor een luxe glamping tent die voorzien is van een eigen badkamer en woonkeuken. De glamping tenten zijn voor mensen die niet kunnen kiezen tussen een huisje en een tent, de glamping tenten zitten er namelijk echt tussenin. De glamping tenten zijn voorzien van alle luxe voor een heerlijk verblijf terwijl jij toch de charme behoudt van het kamperen. De accommodatie staat 2 honden toe.

 • Camping Cottage
  De camping Cottage is geschikt voor maximaal 5 personen. De camping cottage is voorzien van een eigen badkamer met een leuke woonkeuken. De cottages zijn voorzien in een knusse opstelling waardoor je gemakkelijk contact hebt met de buren en overburen. Hierdoor is het ook zeer geschikt wanneer je met meerdere reisgezelschappen op vakantie gaat. De accommodatie staat 5 honden toe.

 • Wood Lodge
  De Wood Lodge is een Chalet wat geschikt is voor maximaal 6 personen. Het heeft drie slaapkamers en staat op een ligging waarbij je geniet van de ochtend en middagzon. De lodge is voorzien van een tuinmeubel set, waardoor je heerlijk buiten kan zitten met je reisgezelschap. De accommodatie staat 5 honden toe.

 • Green Lodge

De Green Lodge is een gezellig strandhuisje waarbij je kan genieten van alle comfort die je zoekt tijdens een vakantie. De lodge is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. De lodge heeft een ligging waardoor je kan genieten van de middag en avondzon. De accommodatie staat 5 honden toe.

 

De jachthaven van camping Erkemederstrand

De haven van camping Erkemederstrand is voorzien van 212 plaatsen die opgesplitst in twee delen. De delen zijn verdeeld over de Oude haven en de Jutterhaven. De jachthaven is gelegen aan de Nuldernauw die een open verbinding heeft met het Veluwemeer. Dit meer is te bereiken in een uurtje varen. Wanneer je de andere kant opvaart kan je genieten van het Gooimeer, het IJmeer, het Markermeer en het IJsselmeer. Op deze manier kan je genieten van een leuke dagtocht naar gezellige plaatsen zoals Spakenburg, Harderwijk en Zeewolde. De ligplaatsen zijn onderverdeelt in vaste ligplaatsen, maar ook in ligplaatsen voor passanten. Passanten kunnen hierdoor een aantal nachten verblijven in de haven en genieten van de faciliteiten op het haventerrein. De faciliteiten op het haventerrein bestaan o.a. uit een midgetgolfbaan, beachvolleybalveld, tafeltennistafels, sportveld, pannakooi, beach-voetbalbak, basketbalpaal, kinderboerderij en nog veel meer. Daarnaast kan je gebruik maken van kanoverhuur, waterfiets en fietsverhuur om lekker te genieten van de omgeving. Wanneer je gebruik wilt maken van een ligplaats in de haven is het verstandig eerst contact op te nemen met de beheerder. Diegene kan je vertellen of er op dat moment een ligplaats vrij is voor jouw vaartuig. Als gast in de haven, mag jij gebruik maken van alle faciliteiten die de camping aanbiedt voor alle gasten.


Erkemederstrand Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Erkemederstrand.

Bezoek Erkemederstrand

Schrijf een review