Silverjet - Travel in Style

Silverjet - Luxe vakanties tot in detail verzorgd

Dat is waar Silverjet voor staat, heerlijke luxe op vakantie gaan en genieten. Hierbij zijn de vakanties stuk voor stuk een stukje maatwerk waarbij u veel keuze heeft. Met inmiddels 24 jaar ervaring staat Silverjet voor een unieke belevenis voor u. Hierbij richten ze zich bij Silverjet dan ook meer op degene die wat meer geld te besteden heeft. U vind hier namelijk eigenlijk alleen meer luxe 5 sterren hotels terug, prive vervoer, ultra-luxe all-inclusive concepten en toegang tot de executive lounge voor vertrek met het vliegtuig om maar een paar voorbeelden te noemen. De klant is koning en moet ook zo behandeld worden is het motto en dat ook nog eens naar vele bestemmingen toe. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat u veel keuze heeft uit bekende bestemmingen, maar ook de wat meer onbekendere bestemmingen winnen aan populairiteit bij Silverjet vakanties. Een ding is zeker, het maakt niet uit waar naartoe u op vakantie gaat met deze reisaanbieder, u kiest voor ongekende luxe!

Luxury travel voor iedereen

Als u kiest voor luxe dan weet u dat het geld gaat kosten. Alleen wat krijgt u terug voor dat extra geld is dan de vraag. We kunnen u vertellen dat een vakantie boeken via Silverjet u veel moois geeft. Namelijk genieten van pure luxe. De meest prachtige hotels wereldwijd vind u hier bij Silverjet terug. Daarnaast kunt u ook kiezen voor heerlijke themareizen waarbij u kunt genieten van de luxe onderweg en ook op bestemming. De bestemmingen die u kunt boeken vind u wereldwijd terug. Denk aan een Monaco, Ibiza, Dubai, Bali en het Caribische zeegebied. Prachtige hotels, vakantievilla's met volledige bediening en ga zo maar door. U kunt het zo gek nog niet verzinnen en het is mogelijk.  De volgende thema's zijn op dit moment populair:

 • Luxe vakantie met kinderen
 • Luxe adults only vakanties
 • Luxe Huwelijksreizen
 • Luxe stedentrips
 • Luxe golfvakanties
 • Nog veel meer thema's naar speciale hotels of prachtige steden

Zoals gezegd zijn de meeste Silverjet vakanties, vakanties op maat alleen betekend dit niet meteen dat ze geen standaard vakanties hebben. U kunt nameljik eenvoudig kiezen voor kant en klaar pakketten. Denk hierbij aan de diverse stedentrips en de wat meer standaard zonbestemmingen. Wilt u echter het toch iets meer op maat hebben dan is dit prima mogelijk. Hiervoor kunt u eenvoudig contact opnemen met de klantenservice welke u verder helpt.

Local Colours bij Silverjet

Wat wel leuk is bij Silverjet is dat ze met een speciaal programma Local Colours een uniek vakantieconcept hebben neergezet. Veel mensen gaan namelijk op vakantie om vakantie te houden. Iedereen heeft hier weer zijn eigen definitie van zoals luieren, genieten van de zon of juist een actieve vakantie. Met het Local Colours concept van Silverjet zetten ze namelijk een pure rust en ontspanningsvakantie neer waarbij u kennis maakt met het land/bestemming waar u zich bevind. U vind hier dan ook de wat meer uniekere en boutique hotels terug, gelegen in een bijzondere omgeving. Niet een standaard hotel aan een boulevard, maar een hotelletje in de oude binnenstad of juist een hotel gelegen boven op een berg met prachtig uitzicht om maar een paar voorbeelden te noemen. Het aanbod aan vakanties met het Local Colours label is steeds groten aan het worden en dan ook zeker een aanrader om eens naar te kijken. Natuurlijk is ook bij deze vakantiebestemmingen het ultieme luxe gevoel aanwezig, en de prijzen zijn gewoon goed te noemen. De volgende land zijn op dit moment aanwezig in het Local Colours aanbod:

 • Italië
 • Marokko
 • Spanje
 • Frankrijk
 • Kroatië
 • Griekenland
 • Portugal
 • België
 • Canarische eilanden

Bekijk het aanbod nu eenvoudig online bij Silverjet en kijk of het wat voor u is. Als u nog geen inspiratie voor een heerlijke vakantie heeft dan is dit zeker een aanrader.

Luxe cruises ook mogelijk

De cruisevakanties zijn de laatste 2 jaar flink aan banden gelegd door het Corona virus, maar ze komen er nu weer aan. Het prachtige aan een cruise vakantie is dat u heerlijk niets hoeft te doen. Het aanbod aan echte luxe vakanties via Silverjet op een cruiseschip is dan ook groot. Op de diverse cruises vind je namelijk een paar prachtige kamers terug waar menig hotel jaloers op is. Daarbij kunt u ook profiteren van vele luxe extra's aan boord van de Cruise. Tel daarbij op dat de meeste cruise door de meest prachtige stukjes van de Middellandse zee en het Caribisch gebied gaan en genieten maar. Genieten van de luxe aan boord en een prachtig uitzicht.

De ervaring is dat een vakantie vanaf een cruiseschip echt ideaal is voor degene die van luxe houd. Genieten van een lekkere versnapering aan het zwembad vanaf een cruiseschip is dan ook echt een aanrader. Als u denkt dat een cruisevakantie iets is voor de gepensioneerde dan kunenn we u vertellen dat hier niets van waar is. Een cruisevakantie is echt weer hip te noemen en puur genieten. Bekijk hiervoor het aanbod aan cruisevakanties bij Silverjet eenvoudig online om de prijzen te vergelijken. U heeft hierbij diverse opties tot luxe niveaus afhankelijk van uw wensen. En let op, ook hier is maatwerk perfect mogelijk!

 

 


Silverjet - Travel in Style Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Silverjet - Travel in Style.

Bezoek Silverjet - Travel in Style

Schrijf een review