Oasis resorts

Oasis Resorts is een reisorganisatie die zich richt op een doelgroep die nog niet eerder bediend werd. De reisorganisatie richt zich namelijk op de luxe reisbranche binnen de vakantiehuizen. Overnachten in een luxe hotel of luxe vakantiehuis is overal al mogelijk, maar een echt luxe familiehuis met hotelfaciliteiten nog niet. Met deze gedachten besloten de oprichters Jurgen en André om hier verandering in te brengen. Oasis Resorts biedt daarom de vakantievierder het beste van twee werelden. Je kan namelijk genieten van luxe vakantiewoningen op een resort, terwijl je de service ontvangt van een vijfsterrenhotel.

Je vakantie vieren via Oasis Resorts

Wanneer je ervoor kiest om je vakantie te boeken via Oasis Resorts, dan ben je gegarandeerd van een luxe vakantie. Oasis Resorts zorgt ervoor dat je samen met een groep kan genieten van het samenzijn. Tijd maken met elkaar, met vrienden of gewoon met goede vrienden. De reisaanbieder biedt de vakantiegangers luxe vakantiewoningen aan die voorzien zijn van 5 sterren. Tijdens je vakantie word je direct ontzorgt zodat jij kan genieten van een heerlijk verblijf met jouw gezelschap. De vakantiewoningen zijn allemaal voorzien van mooie badkamers, de meest relaxte wellness faciliteiten en een luxe service die je normaal enkel verwacht bij een hotel. Dit voorgenoemde kan je allemaal vinden in 1 prachtig chalet, appartement, vakantiehuis of villa. Oasis Resorts biedt de vakantieganger daarom één belofte: “Het overtreffen van verwachtingen door het bieden van de hoogste kwaliteit”. De resorts die aangeboden worden door Oasis liggen op de meest bijzondere locaties. Zo kan je genieten van een luxe vakantie aan de Franse kust, maar ook heerlijk in de Oostenrijkse Alpen. Wanneer je jouw vakantie boekt via Oasis Resorts, dan ervaar je gegarandeerd een unieke vakantie. Tijdens je verblijf geniet je gegarandeerd van een moderne accommodatie die voorzien is van veel privacy, luxe en comfort. De accommodaties liggen allemaal gelegen in een natuurlijke en bijzondere omgeving. Bij de accommodaties kan je genieten van veel natuur, mooie bezienswaardigheden en bruisende steden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een reis, maar je bent nog niet zeker van de bestemming, dan ben je bij Oasis Resort aan het goede adres. De aanbieder biedt namelijk de leukste plekken aan, zodat iedereen in het reisgezelschap geniet van een heerlijke tijd. Wat denk je bijvoorbeeld van een reis in de Oostenrijkse Alpen of ga lekker wandelen in de zandduinen in Nederland. Toch liever een vakantie waarbij je kan genieten van de Franse keuken? Wat je ook wilt, Oasis Resorts biedt een unieke locatie in Europa, zodat jij kan genieten van een luxe droomvakantie.

Oasis Resorts is ideaal voor een leuke familievakantie

De vakanties van Oasis Resorts zijn geschikt voor het gehele gezin. De resorts zijn zeer geschikt voor heerlijke familievakantie omdat de ligging van de resorts altijd ideaal is. De resorts liggen gevestigd in toeristische gebieden waarbij je kan genieten van de natuur, mogelijkheden hebt voor sightseeing en andere bruisende activiteiten. Wil je lekker een dagje genieten aan het strand of lekker fietsen door de natuur? Wil je graag duiken, zwemmen of watersporten, of wil je liever skiën, een dierentuin bezoeken of een attractiepark? Bij de resorts zijn er altijd erg veel activiteiten in de buurt, die ervoor zorgen dat jij een heerlijke vakantie hebt. Door het uitgebreide aanbod aan activiteiten in de omgeving, is een vakantie van Oasis Resorts geschikt voor het gehele gezin. Wanneer je aan je gezin denkt, denk je natuurlijk ook direct aan je huisdier. Gelukkig zijn je honden ook in de meeste vakantiehuizen van Oasis Resorts van harte welkom. Op deze manier kan je dus letterlijk met het gehele gezin genieten van de vakantie. Doordat de resorts omgeven zijn met natuur, is het voor de hond ideaal om heerlijk buiten te ravotten. Samen met de hond lekker wandelen in de duinen, bossen of bergen, dat is toch heerlijk genieten? Op deze manier kan het gehele zin genieten van een heerlijk verblijf.


Oasis resorts Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Oasis resorts.

Bezoek Oasis resorts

Schrijf een review