Gofun vakanties

Corendon heeft ruim tien jaar geleden een jongerenmerk gelanceerd; Gofun. Sinds de lancering van Gofun staat dit onderdeel van Corendon bekend als de specialist voor jongerenreizen. Bij Gofun kan de vakantievierder genieten van geheel verzorgde vakanties naar de meest populaire bestemmingen onder jongeren. De jongeren kunnen bijvoorbeeld kiezen uit vakanties naar: Mallorca, Sunny Beach, Chersonissos, Albufeira, Lloret de Mar of Kos. Waarheen je als jongeren ook wilt gaan, Gofun heeft de leukste bestemmingen voor interessante prijzen in hun aanbod aan jongerenvakanties.

Je vakantie vieren via Gofun vakanties

Wanneer je kiest voor een vakantie via Gofun, dan kan je kiezen voor verschillende vervoersmiddelen. De aangeboden vakanties zijn namelijk inclusief vervoer van het vliegtuig of de bus. Tijdens deze vakantie is door de reisleiding aan alles gedacht. De reizen zijn voorzien van de gaafste feesten en activiteiten die enorm populair zijn onder de jongeren. Tijdens de jongerenvakanties word je uitgenodigd voor de leukste exclusieve Gofun feesten die worden georganiseerd op bijvoorbeeld een partyboot of door middel van een kroegentocht. Het lijkt nu of het alleen om het uitgaan draait, dat is zeker niet zo! Via de reisleiding kan je ook deelnemen aan een relaxte cruise op de zee of een avontuurlijke jeepsafari. Op deze manier kan je de leukste plekjes van de omgeving zien. Wil je toch liever gewoon genieten van de zon op het strand? Dat kan ook! Jij kan je vakantie helemaal indelen hoe jij dat wilt. De reisleiding houdt rekening met jouw wensen, en jij kan zelf beslissen aan welke activiteiten je deelneemt. Wanneer je kiest voor een vakantie bij deze reisorganisatie, dan staat het uitgaan voorop. Toch wilt dit niet zeggen dat je verplicht hieraan moet deelnemen, wil jij een avondje niet? Dan ga je lekker iets anders doen. Je kan bij een uitgaansvakantie ook kiezen uit verschillende bestemmingen. Wil je genieten in het zeer levendige Llorett de Mar of wil je liever rustig uitgaan in Blanes? Bekijk welke bestemming het beste bij jou en je vriendengroep past, er is voor iedereen wat in de aanbieding. Wil je minder uitgaan maar meer activiteiten? Ook dit is mogelijk, voor iedere jongeren is er een passende vakantie in de aanbieding.

Wat kan je verwachten via een vakantie van Gofun

Wanneer je boekt via de reisorganisatie kan je kiezen voor meerdere vakantiesoorten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een geheel verzorgde all inclusieve vakantie, maar ook van een budget vakantie. Op deze manier is er voor iedere portemonnee wat te vinden via de aanbieder. Wat voor vakantie je ook kiest bij de aanbieder, de aanbieder zorgt er altijd voor dat jij kan genieten van de meest scherpe prijzen. Gofun garandeert zijn klanten namelijk de goedkoopste prijsgarantie aan. De reizen van de aanbieder gaan altijd naar de heerlijke zonnige bestemmingen zodat jij kan genieten van alle voordelen van de zomervakantie. Tijdens je vakantie is er voldoende reisleiding van Gofun aanwezig op de vakantiebestemming. Bij de reisleiding kan je altijd terecht voor al je vragen en problemen. Daarnaast heeft de reisleiding ook andere aanbiedingen voor de vakantievierder in het verschiet. Tijdens je vakantie kan je namelijk gebruik maken van de speciaal samengestelde partypakketten van de aanbieder. Deze partypakketten zijn samengesteld om de maximale fun uit je vakantie te halen. De partypakketten bieden het aan om deel te nemen aan de supergave activiteiten. De activiteiten die aangeboden worden in het partypakket zijn onder andere: kroegentochten, poolparty’s, de partyboat of een aantal uren relaxen op een cruise. Toch is dit niet het enige voordeel dat je beleeft bij het partypakket. Bij de aankoop van het pakket krijg je namelijk ook een speciale Gofun armband die jou allerlei voordelen biedt. Met de armband krijg je bijvoorbeeld dikke kortingen bij een groot aantal kroegen, restaurants, clubs en watersportactiviteiten. Dit partypakket wordt aangeboden door de reisleiding ter plaatse en je hoeft dus nog niet voor je vakantie te regelen. Ter plaatse kun jij gebruik maken van dit pakket, waardoor jij op de meest geweldige plekken van de reisbestemming komt. De partypakketten zijn allemaal samengesteld op de leukste activiteiten die te bieden zijn op de betreffende reisbestemming. Elke reisbestemming heeft dus een op maat gemaakt partypakket.

Gofun biedt de laagste prijsgarantie aan de consument

Wanneer je een vakantie biedt bij Gofun, dan weet je zeker dat je geniet van de laagste prijs. Gofun biedt namelijk zoals eerder gezegd de laagste prijsgarantie aan de consument. Wanneer jij jouw reis bij een andere reisaanbieder goedkoper ziet, dan krijg jij het verschil alsnog retour met een extra korting van € 20,-. Op deze manier ben jij er dus van verzekerd dat jij kan genieten van de laagste prijs voor jouw vakantie. Er zijn wel een aantal voorwaarden die dienen te voldoen bij de laagste prijsgarantie:

  • De reis die goedkoper aangeboden wordt via de andere reisaanbieder dient identiek te zijn aan de aangeboden reis van Gofun. Dit betekent dus dat er onder andere gebruik wordt gemaakt van dezelfde luchthaven accommodatie en kamerindeling.
  • Wanneer je het totaalbedrag al hebt voldaan, dan kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de laagste prijsgarantie.
  • Wanneer jij gebruik wilt maken van de laagste prijsgarantie, dan dien je wel jouw vakantie definitief te boeken via de Gofun. Wanneer jij kiest om je vakantie niet te boeken via Gofun, dan krijg je geen korting of het verschil retour van de aanbieder.
  • Wanneer je gebruik hebt gemaakt van de laagste prijsgarantie, dan kan je geen gebruik maken van andere kortingen tijdens je boeking.
  • De laagsteprijs garantie is enkel eenmalig te gebruiken bij uw boeking en dient binnen 5 dagen na het maken van je reservering ingediend te worden bij de reisorganisatie.

Dit zijn enkel een aantal voorwaarden waaraan je dient te voldoen om gebruik te maken van de laagste prijsgarantie. Het is dus niet makkelijk om de korting te krijgen, maar je kan er wel vanuit gaan dat Gofun er alles aan doet om de laagste prijsgarantie te bieden. De organisatie houdt dit namelijk zelf nauwlettend in de gaten zodat ze de goedkoopste en leukste vakanties aanbieden. Gofun is daarmee een goedkope, maar ook een erg gezellige aanbieder die ervoor zorgt dat jij als jongere de vakantie van je leven hebt. Samen met een groep jongeren en een gezellig team aan reisleiders zal jij de leukste plekken van je vakantiebestemming bezoeken en genieten van de leukste feesten op bestemming.


Gofun Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Gofun.

Bezoek Gofun

Schrijf een review