Molecaten Parken

Molencaten Parken vergelijken en boeken online

Molencaten verzorgd al generaties lang de leukste vakanties voor de vakantievierder. De vakanties die worden aangeboden zijn vooral op campings en vakantieparken met een ligging aan het strand, in de bossen of aan een leuk meer. De omgeving van een camping of vakantiepark is namelijk ook erg belangrijk in het vakantieplezier. Daarom zoekt Molencaten enkel naar de leukste parken zodat iedereen kan genieten van een heerlijk verblijf.

De parken van Molencaten

Molencaten beschikt momenteel over maar liefste 18 mooie vakantieparken. Deze vakantieparken zijn verspreid over Nederland en Hongarije. Alle parken zijn gevestigd in een mooie omgeving zodat er op en rondom het park genoeg vertier te vinden is voor de gast. Tijdens je vakantie wil je namelijk voornamelijk genieten en genieten staat daarom bij Molencaten hoog in het vaandel. Tijdens je verblijf bij Molencaten ben je aan het juiste adres voor zowel een korte als een lange vakantie. De aanbieder heeft een ruime keuze uit vakantieparken in Nederland en een enkele in Hongarije. De vakantieparken hebben allemaal een eigen unieke sfeer en een uniek aanbod aan faciliteiten. Geen enkel vakantiepark is hetzelfde en bij elk vakantiepark ligt er weer een nieuw avontuur voor je klaar. Ondanks dat geen enkel park gelijk is, is de service en de gezelligheid van het familiebedrijf wel op elk park gelijk. Tijdens je verblijf kun je kiezen om te kamperen of om een accommodatie te huren. Wanneer je een accommodatie huurt kun je kiezen uit bijvoorbeeld een strandhuisje, een bungalow, een chalet of een geheel ingerichte tent. Welke accommodatie je ook kiest, de parken bieden de leukste vakanties aan zodat je de leukste herinneringen kan maken. Wanneer je wilt genieten van een vakantie bij Molencaten, dan kun je kiezen uit:

Vakantie aan zee:                                                                         Watersport en Waterpret:
Molencaten Noordduinen                                                               Molencaten Flevostrand
Molencaten Waterbos                                                                    Molencaten Bosbad Hoeven
Molencaten Rondeweibos                                                              Molencaten Kruininger Gors
Molencaten van Iterson
Molencaten Wijde Blick
Molencaten Hoogduin

Natuurlijk Genieten:
Molencaten ’t Hout
Molencaten Het Landschap
Molencaten Kuierpad
Molencaten De Agnietenberg
Landgoed Molencaten
Molencaten de Leemkule
Molencaten de Koerberg
Landgoed Ginkelduin
Legénd Estate - Hongarije

De Nederlandse parken liggen verdeelt over heel Nederland. Zo kun je genieten in de Duin en Bollenstreek, maar ook in het Drentse Hooglanden.

De animatie op de parken van Molencaten

Molencaten vindt het belangrijk dat je tijdens je verblijf samen geniet met je reisgezelschap. Tijdens je vakantie is het belangrijk om samen onvergetelijke momenten te maken. Molencaten draagt hier graag hun steentje aan bij door middel van een leuk animatieteam. Het animatieteam organiseert de allerleukste activiteiten voor het gehele gezin. De activiteiten worden georganiseerd voor peuters, kleuters, kinderen, tieners, ouders en senioren. De enthousiaste medewerkers van de animatieteams begeleiden activiteiten, maar kunnen je ook helpen met activiteiten die je zelf kan ondernemen. Het animatieteam zorgt voor een afwisselend programma die geschikt is voor alle leeftijd. De activiteiten die worden georganiseerd zijn onder andere: sport en spel, minidisco en theater, avondentertainment en natuur en knutselactiviteiten. Doordat alle parken van Molencaten uniek zijn, is het animatieprogramma ook op alle parken anders. Een leuk weetje is bijvoorbeeld ook dat Molencaten gebruikmaakt van lokale bedrijven zodat de gast de omgeving op een verrassende manier kan beleven. De parken hebben ook twee mascottes genaamd: Molly & Caatje. Laatstgenoemde zijn twee kleine schildpadjes die helemaal verknocht zijn aan de vakantieparken. De schildpadden doen graag een dansje of een spelletje met je. Tijdens wedstrijden zijn ze bovendien ook supporters voor de kinderen.

Huisdieren tijdens je verblijf bij Molencaten

Je huisdier is natuurlijk ook een deel van het gezin. Hoe leuk is het dat je jouw huisdier mag meenemen op vakantie? Bij Molencaten is het namelijk toegestaan om jouw huisdier mee te nemen op de kampeerplaatsen of in een huisje. Je hond kan heerlijk rennen over het strand of genieten van een lange wandeling door de bossen. Wanneer je kiest voor de parken in Hoogduin of Flevostrand, dan kun je hond zelfs genieten van speciale huisdiervelden. Je hond kan hier lekker loslopen en spelen met andere honden. Per accommodatie zijn twee huisdieren toegestaan tegen bijbetaling.

Robin Pope safaris

Wist je dat Molencaten ook nog iets spectaculairs te bieden heeft in Afrika? In 2006 heeft Molencaten Africa namelijk het populaire Robin Pope Safaris overgenomen. Dit park is opgericht in 1986 en is gespecialiseerd in exclusieve lodges, safarihuizen en privéwandelsafari’s. Dit vindt allemaal plaats in de prachtige natuur van Malawi, Zambia en Zimbabwe. De kleinschalige accommodaties van Molencaten Africa liggen allemaal gelegen in prachtige Nationale Parken. Hierdoor kun jij genieten van de mooiste wilde dieren in handbereik. Om maar een paar voorbeelden te noemen: olifanten, luipaarden, leeuwen, giraffen, buffels, cheeta’s en veel exotische soorten vogels. Buiten het wild om kun je genieten van de mooiste landschappen, oogverblindende zon op en ondergangen en natuurlijk de magnifieke Victoria Watervallen. Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook genieten van het meer van Malawi die vol zit met veel bijzondere vissoorten. In dit meer kun je bovendien ook duiken en snorkelen waardoor je het onderwaterleven met eigen ogen kan bekijken. Hou je niet van onderwatersport? Dan kun je ook al peddelend, in een kano of tijdens een bootsafari genieten van het wild vanaf de rivier. Een verblijf bij Molencaten Africa is gegarandeerd een unieke ervaring waarbij jij onvergetelijke herinneringen maakt.


Molecaten Parken Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Molecaten Parken.

Bezoek Molecaten Parken

Schrijf je eigen review