Zoover reviews

Van plan om een vakantie te boeken? Check jij wel eens de vakantiebeoordelingen op Zoover? Check namelijk meer dan 3 miljoen Zoover reviews (vakantiebeoordelingen) van hotels, campings, appartementen, vakantieparken, vakantiehuizen, bezienswaardigheden en bestemmingen. Ze claimen hierbij dat alle reviews door gasten zelf geplaatst zijn waardoor u eenvoudig kunt vergelijken op waarderingen.

De meeste reisaanbieders en vakantiewebsites vergelijken op prijs en beschikbaarheid. Bij Zoover vind u echter een totaal ander concept. Hier kunt u namelijk uw bestemming selecteren op basis van de beoordelingen, of als u een bestemming ergens anders gevonden hebt eenvoudig hier opzoeken en kijken of het echt wat is. Want alle verkooppraatjes en mooie foto's zijn natuurlijk leuk, maar de waardering welke andere gasten geplaatst hebben is veel interessanter.

Hoe Zoover begonnen is

Het concept van Zoover is inmiddels al best wel vertrouwd bij vele vakantiegangers. Wellicht heeft u zelf in het verleden hier ook al een waardering achter gelaten. Zoover bestaat namelijk inmiddels al wel een tijdje. In het begin was Zoover dan ook puur gericht op reviews. Reviews van accommodaties en niets meer. Veel mensen gebruikte Zoover dan ook als naslagwerk. Eerst uw vakantie bij bijvoorbeeld een TUI of Sunweb vinden en vervolgens deze vakantie checken of klantwaardering via Zoover. Echt een beoordelingswebsite van vele tienduizenden accommodaties verspreid over heel de wereld welke inmens populair werd.

Zoover was in 2005 toen ze begonnen dan ook uniek in hun manier van werken. Inmiddels doe je Zoover wel tekort als je ze puur als review website wegzet. Bij Zoover willen ze namelijk niet alleen de bezoekers trekken voor het vinden van reviews. Nee inmiddels willen ze u als bezoeker een totaal concept aanbieden. Hierbij hebben ze inmiddels een bijzonder sterke basis neergelegd met meer dan 3,8 miljoen unieke reviews. Hiermee kunt u eenvoudig de bestemming van uw keuze terugvinden met het cijfer wat de diverse bezoekers van Zoover hebben gegeven. Wat echter redelijk nieuw is dat u bij de accommodatie nu ook eenvoudig de goedkoopste reisaanbieder terugvinden waarbij u uw vakantie meteen kunt boeken.

Vakantie boeken via Zoover

De kracht van het hele Zoover platform is dat je alles bij elkaar hebt. Natuurlijk zijn er ook veel reviews te vinden op diverse andere reiswebsites, maar het aantal bij Zoover is echt ongekend. Het leuke is ook dat praktisch elke bestemming en accommodatie ter wereld hier wel iets over te vinden is. Hiermee kan je dan ook eenvoudig leuke ideetjes op doen voor jou vakantiebestemming. Als je al een vakantiebestemming op het oog hebt kan je eenvoudig vergelijken op prijs en beschikbaarheid, naast de vele reviews. Heb je echter nog geen echte bestemming op het oog dan kan je je eenvoudig laten sturen op de reviews. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke zonvakantie, wintersportvakantie, verre rondreis of een vakantiehuisje in Zeeland. Omdat het aantal beoordelingen ongekend is heeft u veel keuze.

Is weer eens een andere manier van je vakantie samenstellen toch? Heerlijk op basis van de goede ervaringen van andere je rondreis Europa samenstellen? Een actieve vakantie in de Ardennen met leuke tussenstops of op zoek naar het noorderlicht en weten waar u aan toe bent. Zomaar een paar mogelijke vakanties waar een stukje ervaring van anderen best wel nuttig kan zijn. Natuurlijk is het handig om te weten hoe een vakantiehuisje in Nederland scoort op kwaliteit, Hygiene en de beschikbare faciliteiten, maar als u een verre bestemming wilt gaan boeken dan is het misschien nog wel handiger. Kortom veel keuze en heel veel informatie kunt u hier eenvoudig bij Zoover terugvinden!


Zoover Reviews

  Nooit meer Zoover

  Voor het eerst geboekt via Zoover maar ook de laatste keer. Wat een irritaties en Het vliegtuig had geen stoelen, de transfer kwam niet opdagen en de extra kosten krijg ik niet vergoed. In het hotel aangekomen hadden ze geen kamer.

  Sterke punten
  Geen sterke punten alleen maar zwakke.

  Zwakke punten
  Slecht georganiseerd met de verkeerde partijen.

  Heideheuvel Landal Greenpark

  Mooi park, goed gelegen bij de Hoge Veluwe. Fijne medewerkers en vooral: snelle be(af)handeling van opmerkingen/klachten

  Capfun de Bongerd!

  Topcamping. Super mooi buitenzwembad/binnenspeelplaats en alles erg netjes! Leuke animatie en vriendelijk personeel. Super !

  2 kamers geboekt je krijgt 1

  Paar maanden geleden een hotel geboekt in Spanje met 4 personen en 2 kamers.\\r\\nHotel ona brava in Santa Susanna.\\r\\n\\r\\nEenmaal bij het hotel aangekomen ma 8 aug 2022 geeft het hotel aan dat zoover geen 2 kamers heeft doorgegeven maar een 4 persoons kamer. Aangezien wij 2 stellen zijn zit je hier niet op te wachten.\\r\\n\\r\\nHet hotel wou ons op alle manieren helpen maar het moest even geregeld worden vanuit zoover. Anders konden ze bij hotel ona brava het niet omboeken.\\r\\n\\r\\nMeerdere keren gebeld met zoover maar hier wouden ze niks doen!. We moesten maar een email sturen.\\r\\n\\r\\nToen met zoover gemaild. Maar de fout lag niet bij hun, op hun manier en ze wouden niks doen. We moesten ons maar redden. En werden gevraagd om niet meer terug te emailen.\\r\\n\\r\\nZeer zeer slecht van zoover.\\r\\nZe sturen je van het kastje naar de muur, en bieden hele andere diensten aan dan waar je voor betaald.\\r\\n\\r\\nOp onze voucher staat duidelijk dat er 2 persoons kamers zijn geboekt.\\r\\n\\r\\nDe service van zoover is bij het onbeschofte af\\r\\nZeer zeer slecht.\\r\\n\\r\\nWij hebben nu een 8 daagse vakantie met 4 man op 1 kamer moeten liggen.\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Communicatie zeer slecht.\\r\\nJe krijgt niet wat je boekt.\\r\\nOnduidelijke informatie

  Boek er nooit een vakantie!

  Verschrikkelijk! Vakantie geboekt en daarna om omboeking gevraagd ong 2,5 maand voor vertrek. Meerdere berichten gestuurd met de vraag om een update en steeds werd aangegeven dat het door drukte langer kon duren. Uiteindelijk nogmaals gevraagd en toen werd er gezegd dat er een voorstel was gedaan (nooit ontvangen) en omdat wij nooit gereageerd hadden het nu te laat was en ze niets voor ons konden betekenen.  Zwakke punten
  Ze kunnen de drukte niet aan en hebben voor mijn gevoel niet goed opgeleide medewerkers op klantenservice zitten.

  Nooit meer bij zoover!

  Ik had een naam fout neer gezet en had ze gelijk gemaild bij boeking! Ik ga pas in september weg en moet gewoon 100 euro bijbetalen om de naam te veranderen!!! Terwijl de tickets nog niet eens gemaakt zijn.

  Vragen overal alleen maar geld voor

  Sterke punten
  Zich overal goed uit lullen 👍🏻

  Zwakke punten
  Overal schijt aan hebben

  Blijheid vrijheid.

  Als de titel onderschrijft dan ben je helemaal tevreden met camping. Niets moet alles mag. Je kiest je eigen plekje op dit grote terrein zonder genummerde plaatsen en omstaleer je Dan ga je het terrein verkennen en ontdekken. Met zeer eenvoudig sanitIair, maar schoon! Op het grote plein voor de hoofdgebouwen van dit grote boerenbedrijf staan grote tafels waar allerlei heerlijke en leuke activiteiten plaatsvinden. De hartelijke en gezellige familie Coppoolse laten je meteen thuisvoelen. Dank daarvoor.

Bezoek Zoover

Schrijf een review