Groepen.nl

Wanneer je op zoek bent naar een specialist in het verhuren van groepsaccommodaties, dan ben je bij groepen.nl aan het juiste adres. Sinds 1992 is het Centrum van Groep accommodaties (CVG) de specialist in de verhuur van vakantiewoningen voor groepen. Met een aanbod van ruim 1300 grote vakantiewoningen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Bij Groepen.nl kan je alle kanten op tijdens je zoektocht naar een grote vakantiewoning. Denk hierbij aan dat leuke familiehuis of een leuke vakantiewoning voor een vriendinnenweekend. Je kunt hierbij kiezen uit een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij, maar ook uit de meest luxe vakantievilla’s. Wat je ook zoekt, bij Groepen.nl hebben ze een enorm aanbod waardoor er altijd iets leuks bij zit voor jou.

Wie zijn Groepen.nl precies?

Groepen.nl is opgericht door het CVG (centrum voor groepsaccommodaties). Het CVG biedt de consument meer dan 1250 groepsaccommodaties aan die in het bezit zijn van 450 verschillende eigenaren. Hiermee is het CVG een echte marktleider in zijn aanbod voor groepsaccommodaties. Op hun website kan je de meest geschikte accommodaties vinden voor grote groepen. De accommodaties zijn er in alle soorten en maten, waardoor je kan kiezen voor luxe of eenvoudig. Hierdoor zijn de accommodaties zowel geschikt voor leuke familievakanties, maar ook voor bedrijfsuitjes of vriendenvakanties. De website van Groepen.nl is erg overzichtelijk waardoor het boeken van reizen via de website erg gemakkelijk is. Je kan gemakkelijk het aanbod filteren en zoeken op het gewenste land. De prijzen zijn direct goed zichtbaar en het boeken is erg gemakkelijk voor zowel de jongere als de oudere bezoeker van de website.

Vakantiewoningen voor grote families

Ben je op zoek naar een leuke vakantiewoning voor een familieweekend? niks is zo gezellig dan samen met je familie een tijd te verblijven in een groep vakantiewoning. Lekker samen in een sfeervolle keuken met zijn allen koken, of een spelletje in de woonkamer, even kletsen met zijn allen in de woonkamer, wat je ook samen onderneemt, met de familie compleet zijn is altijd een feestje. Gelukkig kan Groepen.nl je hier goed bij helpen. De vakantiewoningen van Groepen.nl zijn gelegen in Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. De vakantiewoningen van Groepen.nl zijn zowel geschikt voor senioren als voor kinderen. Hierdoor zijn de woningen perfect voor de gehele familie. Geniet met je kinderen, broers, zussen, opa, oma en neefjes en nichtjes van een heerlijke familievakantie in één van de vakantiewoningen. Wanneer je kiest voor een vakantiewoning in Nederland zijn er ook tal van mogelijkheden. Nederland biedt namelijk volgens Groepen.nl erg leuke bestemmingen en vakantiewoningen aan. Je hebt hierbij keuzes uit allerlei locaties, denk bijvoorbeeld aan een vakantiewoning op het platteland, dichtbij de grote stad of juist midden in de natuur. Nederland heeft er veel plekken waar je een geweldige tijd kan hebben met je familie. Een van de meest populaire vakantieprovincie van Nederland is Limburg. Je kan er namelijk veelzijdig genieten, denk bijvoorbeeld aan attractieparken en dierentuinen. Lekker een wandeling over de heuvels of cultuur snuiven in Valkenburg. Wil je toch liever genieten van zandverstuivingen en paarse heidevelden. Kies dan voor een leuke tijd in de Veluwe. Welke regio je ook kiest in Nederland, er is altijd wat leuks te beleven voor een leuke prijs. Ga je toch liever naar het buitenland voor een onvergetelijke tijd? Er zijn genoeg groepsaccommodaties over de grens. Een aanrader hierbij is het veelzijdige België. De reisafstand is voor de gehele familie niet te ver, en er is genoeg te beleven. Geniet met de volwassenen van een heerlijk biertje, terwijl de kinderen genieten van een heerlijke portie Vlaamse frietjes. Geniet van de natuur in de prachtige Ardennen en of lekker in de steden van België. Wil je toch liever naar de oosterburen? Dan is het een echte aanrader om te genieten van een skivakantie in Sauerland. Wat je ook kiest, je familievakantie zal geweldig worden.

Vakantiewoningen voor grote groepen

Wil je liever genieten met een grote vriendengroep of een personeelsuitje in een grote vakantiewoning? dan is er een breed aanbod aan vakantiehuizen in Nederland, België of Duitsland. Door het brede aanbod aan grote groepen vakantiewoningen is er altijd een brede keus. Wil je graag genieten met de grote groep in een luxe vakantievilla, een vakantieboerderij of een groepsaccommodatie aan zee. Er zijn genoeg vakantiewoningen in de aanbieding, of je nu gaat met een groep van 24 of voor een groep van 200, er zijn genoeg keuzes. De website van Groepen.nl is erg overzichtelijk waardoor je gemakkelijk een huis kan vinden naar jouw wensen. In Nederland is het aanbod van grote vakantiewoningen maar liefst ruim 650 vakantiewoningen verspreid over de 12 mooie provincies. Het aanbod in alleen Nederland is dus al bijzonder groot. Dit is een erg groot voordeel voor groepen die niet te ver willen reizen. Gelukkig heeft Nederland erg veel te bieden voor vakantievertier. Geniet van de leukste monumentale vakantieboerderijen of van een schitterende villa. Toch liever een gezellige familiewoning? Alles is mogelijk voor grote groepen. Je kan het zo luxe en eenvoudig maken als je zelf wilt. Wil je genieten van een groepsaccommodatie die voorzien is van een privé zwembad of wil je lekker eenvoudig op een boerderij? Wat je ook wilt, het is mogelijk bij Groepen.nl. De aangeboden accommodaties worden aangeboden voor groep aantallen tussen van 24 tot 250 personen. Hierdoor is geen groep te groot om er een geweldige tijd van te maken. Door de grootte van de groep accommodaties zijn de accommodaties ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Neem je team of gehele bedrijf mee voor een leuk weekend of een teambuilding uitje.

Vakantie groep woningen in België

Niet alleen Nederland is erg populair op de website van Groepen.nl. De grote vakantiewoningen in België zijn ook in aanbod flink aan het stijgen. Op zich is dat ook helemaal niet zo gek, België ligt namelijk erg dichtbij en ze spreken dezelfde taal als ons. Je beleeft het buitenland gevoel, maar je voelt je ook erg dicht bij huis. In België kan je genieten van de natuur in de Ardennen of van een luxe villa aan de kust van West-Vlaanderen. Wanneer je kiest voor de Ardennen kan je er een sportief weekend van maken met jouw gezelschap. Denk aan raften, mountainbiken of een stuk wandelen. In de avond kan je genieten van een lekker kampvuur of een heerlijke barbecue. Wil je geen sport, maar wel rust, dat kan ook in de Ardennen. De grootte van de huizen van België zijn geschikt voor groottes van 8 tot 66 personen. Deze vakantiewoningen zijn zo luxe als je zelf wilt. Kies uit een luxe accommodatie met een privé binnen of buitenzwembad, sauna en wellness. Wil je het liever simpeler? Ook dat is in België mogelijk. Bekijk het huidige aanbod op Groepen.nl.

Vakantie groep woningen in Duitsland

Wil je het echte buitenland gevoel ervaren? Dan is Duitsland een goede oplossing als je niet te ver weg wilt reizen met je groep. Duitsland heeft erg veel te bieden voor de vakantieganger. Denk aan de mooie natuur, het bijzondere eten en de leuke cultuur. Wanneer je kiest voor een groep accommodatie in Duitsland kan je uit veel verschillende bestemmingen kiezen. Denk aan de monumentale vakwerkhuizen in Sauerland, de moderne en luxe villa’s in het prachtige Eifelgebied of de prachtig landelijk gelegen woonboerderijen in Ostfriesland aan de Duitse kust. Een nadeel is helaas wel dat in Duitsland de huizen niet geschikt zijn voor de allergrootste groepsgroottes. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 12 tot 40 personen. Toch hoeft dit niet persé een spelbreker te zijn wanneer je meerdere woningen boekt. Wanneer je met een groep groter als 40 man in dezelfde accommodatie wilt verblijven, dan is Duitsland helaas geen optie. Is je groepsgrootte minder dan 40 man, dan is Duitsland een erg leuke bestemming voor je verblijf. De groepswoningen in Duitsland zijn eigenlijk vrijwel alle seizoenen te boeken. In de zomer is bijvoorbeeld de kust van Duitsland erg interessant, terwijl in de winter erg leuk is om te skiën in Sauerland. In welk seizoen je ook gaat naar Duitsland, er is altijd genoeg te beleven. Geniet van een heerlijke braadworst en een pul bier, en proef de ultieme cultuur van onze oosterburen.


Groepen.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Groepen.nl.

Bezoek Groepen.nl

Schrijf een review