AfrikaPlus

Afrika Plus Vakanties is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van avontuurlijke en unieke reizen naar verschillende bestemmingen in Afrika. De organisatie is opgericht met de visie om mensen kennis te laten maken met de prachtige diversiteit van het Afrikaanse continent, van de indrukwekkende wildparken tot de kleurrijke cultuur en tradities. Of je nu op zoek bent naar een safari in Tanzania, een bezoek aan de piramides van Egypte of een ontdekkingsreis door Zuid-Afrika, rondreis door Marokko, Afrika Plus Vakanties biedt een breed scala aan reizen en excursies om aan je wensen te voldoen. Het bedrijf werkt nauw samen met lokale partners en gidsen om een authentieke en onvergetelijke ervaring te garanderen.

Wat Afrika Plus Vakanties uniek maakt, is hun focus op duurzaamheid en verantwoord reizen. Het bedrijf zet zich in voor het behoud van de natuur en de bescherming van de lokale gemeenschappen, door bijvoorbeeld te werken met eco-lodges en lokale projecten te ondersteunen.Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar Afrika, heeft Afrika Plus Vakanties de kennis en expertise om een perfecte reis op maat voor jou samen te stellen. Het enige wat je hoeft te doen is je laten onderdompelen in de magie van het Afrikaanse continent en genieten van een onvergetelijke vakantie.

Waarom een vakantie boeken via Afrika Plus?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten overwegen om een vakantie te boeken via Afrika Plus Vakanties. Ten eerste is het bedrijf gespecialiseerd in reizen naar Afrika en hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van avontuurlijke en unieke reizen naar verschillende bestemmingen op het continent. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op hun kennis en expertise om de perfecte reis voor jou samen te stellen. Een ander voordeel van het boeken van een vakantie via Afrika Plus Vakanties is dat ze werken met lokale partners en gidsen om een authentieke en onvergetelijke ervaring te garanderen. Dit betekent dat je niet alleen de belangrijkste bezienswaardigheden zult zien, maar ook kunt genieten van de lokale cultuur en tradities.

Daarnaast zet Afrika Plus Vakanties zich in voor duurzaamheid en verantwoord reizen. Het bedrijf werkt samen met eco-lodges en ondersteunt lokale projecten om het milieu en de lokale gemeenschappen te beschermen. Door een vakantie te boeken via Afrika Plus Vakanties, draag je dus ook bij aan een betere wereld. Daarnaast biedt Afrika Plus Vakanties een breed scala aan reizen en excursies om aan verschillende wensen en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een safari in Tanzania, een bezoek aan de piramides van Egypte of een ontdekkingsreis door Zuid-Afrika, Afrika Plus Vakanties heeft iets voor iedereen.


AfrikaPlus Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over AfrikaPlus.

Bezoek AfrikaPlus

Schrijf een review